CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 05, 2008

Holiday at Gunung Ledang

Ini Boss kita
Ini ialah salah seorang pekerja IRMYWAN ENTERTAIMENT sdn. bhd. Ada gaya macam badang
Semua muka belum mandiDi Hutan Lipur
Boss dgn Boss. Boss lagi satu tak ade
Ahli IRMYWAN sdn. bhd. sedang bertapaSemua dah nak balik
Ini gambar bos dengan pekerja-pekerja

9 comments:

Zaq said...

Bile nak pergi holiday lagi

aus said...

bagus la ade pecutian macam ni.. baru la boleh mengeratkan silaturahim antara pokok-pokok ngan pekerje-pekerje Linora.. lagi satu kesian air air kat sane xde sape pOn nak gune.. kitorang teaM Linora jugak yg kene juge air-air tu sume..

Dr. spoil said...

ye la aus.. betol cakap kO.. kitorang boleh mengeratkan silaturahim antara pokok2 ngan team Linora kat sane.. kaN2...
tp Boss zack lain kali kene la bawak mandi kat tempat tinggi sikit.. baru la best..

Prof. Madya Dr. wedoyOo said...

En. aus.. betOl la ape yg diperkatakaN oleh awak itu tadi.
kalaU percutian ni diterus kan.. ikatan antara pokok2 gunung ledang dengan team linora semakin erat dan kukuh.. air yg ade di sane pon tidak abis2 nampak nyer..

prof. Zulkainy said...

boss lain kali bercuti la tempat jauh sikit, mcm dekat Mekah ke atau kat Marikh

Secret said...

Hoi!!!! Ko ni harap je prof. tapi bengap. Mana ade orang nak bercuti kat Marikh. Bodoooooooooooooh....

Zaq said...

Nak comment 2, comment la betul2. Jaga bahasa 2

Sarip DoL (Gengster kampung DusuN) said...

Baik boss.. bahasa menunjuk kan bangse.. bangse menunjuk kan kulit.. kulit menunjukkan warne.. hahhaha
apa da...

tak de name said...

Boss bahase nak jage macam mane? nak jage macam, jage ular ke macam nak jage basikal?